Studenţia dintre staţii

Mijloacele de transport în comun fac parte din viaţa fiecărui student.  Indiferent dacă plouă, e frig sau zăpuşeală, cele mai frumoase discuţii sunt purtate aici,  între staţii  şi în autobuzele cu poveştile lor. Cursurile recapitulate pe genunchi, cărţile citite în fugă, abonamentele verificate au un iz de viaţă activă.

Toate acestea cu Wink – Public Multimedia care a înţeles cât de importanţi sunt oamenii și cât este de frumos să le fii alături prin informaţii utile, completând experienţa fiecărei zile petrecute prin oraș și contribuind la îndeplinirea obiectivului de a-i duce la destinaţie. Călătoria de la o stație la alta, goana spre locul de muncă sau facultate, drumurile prin oraş, apreciind splendoarea străzilor uitate, întâlnirile fugitive cu prietenii pe care îi zărim în stație, nerăbdarea sosirii autobuzului, acum se împletesc cu o conexiune la realitatea fiecărui moment.

Pentru PRIME Iaşi, Wink este un sprijin real în cadrul fiecărui proiect, susţinându-i astfel pe cei care acceptă provocările şi vor să transforme studenţia în experienţă. Reuşim să învăţăm unii de la ceilalţi şi toate încercările noastre să se îndrepte spre oameni. Obiectivele nu se mai măsoară în cifre, ci în zâmbete. Reuşita e atunci când oamenii sunt mulţumiţi.

Nu există posibilitate mai bună de a ajunge la oamenii activi, mesajul putând fi adaptat în funcţie de circumstanţe, locaţie, sau timpul zilei. Ori, pentru advertising acesta este un lucru dorit, căci în media tradiţională, posibilitatea de adaptare a mesajului nu era atât de la îndemână.

Mulţumim Wink- Public Multimedia pentru sprijinul acordat PRIME Iaşi şi oamenilor ce au nevoie de informaţii de calitate, oriunde s-ar afla.

Ne înclinăm!

poză post wink

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea