team ADventure – Ediţia a VI-a

              afis tAD 2013

Miercuri, 16 octombrie 2013, orele 20:10, în sala II8 din corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, va avea loc lansarea celei de-a șasea ediții a Festivalului team ADventure, organizat de PRIME Iași, competiție ce presupune crearea de campanii de relații publice și publicitate, pe baza unor anumite studii de caz puse la dispoziţie de către companii ieşene.

team ADventure are ca target principal studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Proiectul are trei secţiuni publice: Lansarea, unde are loc înscrierea echipelor în concurs, Conferința, susținută de către 3 specialiști din domeniu, ce are menirea, prin tematicile abordate, sa sprijine echipele înscrise, și nu în ultimul rând Gala, unde echipele participante vor prezenta studiile de caz și vor fi premiate.

Partenerii de anul acesta sunt Gramma Winnes, Mamma Mia si Școala de șoferi AutoNăstase.

Înscrierile vor începe miercuri dimineață, de la ora 8.00 și se vor termina pe 23 octombrie, la ora 20.00. Formularul de înscriere va fi pus la dispoziție în dimineața zilei de 16.

Toate detaliile referitoare la proiect se vor prezenta în cadrul evenimentului de lansare, miercuri, și complementar, se pot găsi accesând www.primeiasi.ro sau paginile de facebook Asociația.PRIME.Iasi și team.adventure.iasi.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală. Are ca obiectiv principal să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s