Start înscrierilor spre ADventură

team ADventure dă startul la înscrieri

inscrieri 16-23 octDrumul către afirmare în domeniul PR-ului și al Publicității începe de astăzi – ADventurel spune: START ÎNSCRIERI pentru team ADventure, Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, organizat de PRIME Iași și ajuns la cea de-a 6-a ediție.

Perioada înscrierilor începe de pe  16 octombrie 2013, de la ora 8:00 și se va termina miercuri, 23 octombrie 2013, la ora 23:59. [UPDATE – prelungiri înscrieri în limita locurilor disponibile – anunț bara din dreapta a paginii]

Studenții și masteranzii pasionați de PR se pot înscrie în concurs descărcând formularul de înscriere de AICI, iar apoi trimițându-l pe adresa de mail teamadventureprimeiasi@yahoo.com, până la expirarea deadline-ului pentru înscrieri.

Câteva motive pentru care înscrierea în Festival merită:

  1. Experiența celor 5 ediții precedente stă mărturie pentru calitatea Festivalului – campanii create de studenții din echipe implementate de firmele partenere (istoricul e dovada);
  2. Studenții din echipele căștigătoare au primit premii în bani și șansa de a face internship la firma parteneră (cel mai recent caz, anul trecut TESTER- CASA AUTO a oferit echipei câștigătoare internshipuri);
  3. Premii din partea PRIME Iași (tot anul trecut, studenții înscriși în team ADventure au primit cadou cărți de specialitate din domeniul PR, publicitate, marketing);
  4. În cadrul Conferinței, echipele înscrise vor primi informații relevante și sprijin, prin intermediul tematicilor abordate de cei 3 speakeri prezenți la Conferință;
  5. Și nu în cele din urmă, un motiv foarte bun este faptul că echipele vor primi un feedback critic și relevant din partea reprezentanților firmelor partenere și din partea juriului, format din specialiști din domeniu, alumni PRIME Iași și profesori ai catedrei de Comunicare de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Pentru aceste motive și altele, PRIME Iași  așteaptă ca mulți studenți să se înscrie și să realizeze prima lor campanie de PR și publicitate pentru un client real. Partenerii de anul acesta sunt descriși aici.

Detalii complete găsiți pe paginile blogului și pe www.facebook.com/team.adventure.iasi, dar important de citit și de luat aminte este regulamentul festivalului, pe care îl găsiți aici.

UPDATE 21 oct 2013:

 

Datorită interesului manifestat de studenții din afara domeniilor Comunicare și Relații Publice, Marketing și Comunicare în Afaceri și Jurnalism, echipa team ADventure 2013 a decis ca la această ediție, cu numărul 6, să le dea posibilitatea și acestora de a se înscrie și de a participa în concurs.

Așadar, dacă sunteți studenți UAIC pasionați de PR, Publicitate, Marketing, ați avut experiențe în aceste domenii, doriți să experimentați mai mult și să faceți prima voastră campanie reală de Relații Publice și Publicitate, vă invităm să completați formularul de înscriere și să porniți spre ADventură!

 

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

5 gânduri despre „Start înscrierilor spre ADventură”

  1. Si eu sunt o studenta pasionata de PR, dar conform regulamentului nu pot participa pentru ca nu sunt la unul din masterele sau la facultatea stipulata acolo.
    De ce mai spuneti „Studenții și masteranzii pasionați de PR se pot inscrie” daca publicul caruia va adresati e defapt mult mai restrans?

    1. Alexandra, formularea este în acest fel pentru că cei de la facultățile menționate au prioritate, iar după le dăm acordul și celor pasionați de aceste domenii. În principal, avem în vedere studenți care cunosc într-o oarecare măsură domeniul, iar dacă e o pasiune, atunci devine logic faptul că știi câte ceva despre PR.

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s