ADventure is sociable

conferința tAD 2013E printre studenți, printre speakeri, printre profesori și specialiști, printre voluntarii dedicați și chiar și printre voi… Adventura nu scapă pe nimeni! Joi, la Institutul Francez din Iași, în cadrul Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, team ADventure, ediția a VI-a a avut loc Conferința. La aceasta, echipele entuziaste, dar și alți studenți interesați au venit pentru a-i întâlni pe cei trei speakeri, pentru a-i asculta, dar mai mult pentru a-și lămuri neclarități, curiozități. S-a vorbit despre PR „câte-n lună și în stele”.

Primul speaker, Gabriela Zboiu, life coaching la Toastmaster, le-a dezvăluit studenților secretele artei de a vorbi în public, prin ce mijloace să captezi atenția și cum să o menții pe parcurs. Acestea nu au fost doar la nivel teoretic, ci cu exemplificare directă chiar pe speech-ul dumneaei.

Cel de-al doilea, Alexandru Manda, responsabil marketing & sales la Pegas, a făcut o surpriză atât participanților cât și organizatorilor, după ce a venit cu două biciclete la eveniment. El a povestit despre relansarea acestui brand și despre campaniile lor de comunicare, ce ar trebui să fie un punct de inspirație pentru mulți pasionați ai domeniului.

Pauza de masă a venit cu bunătăți din partea sponsorilor Pizza Man și Apă cu Duh.

Nu în cele din urmă, Anton Gherca, interaction plotter la agenția de publicitate Atelier Șapte, le- a împărtășit participanților cum se poate pleca de la  linia de start atunci când vine vorba de crearea unei strategii și ce fel de metode se pot pune în aplicare, pentru a-i susține în provocarea pe care au acceptat-o.

Așadar, mulțumiri speakerilor noștri, participanților și sponsorilor Bellaria, Apă cu Duh, Pizza Man, Artis Design și Stud Pass.

Să continue adventura!

Să le urăm succes echipelor și să ne întâlnim cu toții la Gală pentru a îi susține!

Sursa foto: Pizza MAN

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s