Împătimit al vieţii de zi cu zi

Un început de drum e mai tot timpul încurcat şi plin de obstacole, dar când te îndrăgosteşti de ceea ce faci, eşti un om norocos. Studenţia împătimitului de publicitate participând la concursuri diverse care să-i testeze creativitatea are un gust aparte. Atunci când pierzi nopţi întregi uitându-te la campaniile geniale realizate de-a lungul timpului sau când te opreşti pe stradă şi priveşti panourile publicitare, exclamând mândru că principiul alinierii nu a fost respectat,  poţi fi sigur că vei ajunge unde trebuie. Căci, ştim cu toţii, orice meserie făcută cu un strop de nebunie devine o pasiune.

Secretul e să ai curaj şi să îndrăzneşti. Să profiţi de orice oportunitate, să nu ratezi internship-urile, conferinţele şi evenimentele ce te pot forma şi te pot îmbogăţi profesional. De aici şi până la a construi o campanie publicitară, a realiza un spot video, ori o planificare media mai e un singur pas. E adevărat. La început o să-ţi tremure genunchii când o să-ţi prezinţi ideile, fie şi în faţa colegilor, dar când ceilalţi o să fie de acord cu tine, vei vedea cât de multe poţi realiza. Şi vei vrea să le spui noianul tău de idei, să le prezinţi proiectele la care visezi. Doar aşa ideile pot căpăta contur, iar tu te poţi juca cu munca ce o vei face peste puţin timp.

În primul an de facultate habar nu aveam  ce voi face în continuare. Iar acum, deşi nu e simplu, e fascinant. Să gândesc un proiect, de exemplu, şi să încerc să mă apropii de oameni oferindu-le cea mai bună ,,soluţie” şi, cel mai important, cea mai frumoasă experienţă. Să fac din fiecare zi de studenţie o lecţie şi să mă pregătesc pentru profesionistul ce voi fi într-o zi. Să nu mă mulţumesc doar cu orele de curs şi seminarii. Să învăţ din tot ce mă înconjoară.

Pe scurt, sunt un împătimit al vieţii de zi cu zi. Cea mai bună idee ce mi-a venit scriind un spot radio! Şi uite aşa, munca devine pasiune şi viaţa de student la Comunicare şi Relaţii Publice nu se compară cu nimic.

Dacă eşti şi tu un împătimit al vieţii de zi cu zi, team ADventure-Festival concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice organizat de PRIME Iaşi, este un loc potrivit unde poţi simula munca specifică unei agenţii de publicitate. Şi cum primele săptămâni de facultate sunt sărace din punct de vedere al activităţilor ce să te mulţumească urmăreşte-ne.

poza

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s