Cum a început ADventura

            În rândurile ce urmează îndrăznesc să îţi expun câteva gânduri legate de activitățile de pregătire profesională pe care am ales să le fac. Poate vei lua câte ceva din ceea ce îți voi povesti sau poate vei găsi alte variante, dar sigur îți va părea rău că ai ratat o oportunitate atât de ancorată în realitatea Relațiilor Publice!

Bineînțeles, mi-am ales să studiez specializarea Comunicare și Relațiile Publice, deși nu prea știam ce mă așteaptă. Într-o ordine aparent normală și firească a început facultatea. Spre surprinderea mea m-am trezit cu un hibrid de știință care se află la confluența mai multor domenii și de aici a venit o ușoară adiere de teamă. Am început să cred că trebuie să știu de toate ca să pot excela și nu aveam nicio idee ce să învăț mai întâi. Dar nu m-am gândit nicio secundă să renunț și am căutat constant să mă autodepășesc!

ADventura a pornit în momentul în care am aflat de existența unor omuleți albaștri ce fac lucruri mari pentru studenții pasionați de acest domeniu. Am descoperit că totul se organizează sub numele asociației PRIME Iași și că pe atunci, ca în fiecare an de altfel, începeau înscrierile pentru team ADventureFestival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice. Nu aveam timp de pierdut! Am mers la prezentarea din II8, mi-am luat doi prieteni și am devenit participanți cu “acte în regulă”: un scurt research, ne-am ales un nume al echipei și un logo care să ne reprezinte. Sarcinile de lucru au apărut imediat. Aveam în față un studiu de caz, o problemă reală a unui firme de pe piața economică din Iași și onoarea de a face o campanie de comunicare și publicitate pentru a-i aduce rezultate favorabile. Timp de patru săptămâni m-am simțit ca într-o mică agenție de publicitate, iar Gala ne-a oferit tuturor ocazia să triumfăm cu resursele de creativitate și ingeniozitate pregătite cu eforturi de novice. Aprecierea specialiștilor din juriu și rezultatul obținut a multiplicat dorința de a progresa și a dublat conținutul bagajului de cunoștințe ce se pregătea pentru următoarele provocări.

A fost cel mai potrivit început spre o tranziție ideală: profesionalism și motivația de a fi cât mai bun în ceea ce faci!

poză text Amalia

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s