De ce să intri şi tu în ADventură?

Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice, team ADventure, îţi poate oferi şansa să explorezi modul de lucru dintr-o agenţie de publicitate prin studii de caz reale ale firmelor de pe piaţă. Te poţi bucura de o experienţă unică în care vei pune în practică tot ceea ce ştii şi, la final, vei primi un feedback real care te va ajuta să îţi dai seama unde te situezi. Vei vedea astfel cum se desfăşoară un pitch, care sunt cerinţele unui client şi care parte a unei campanii o îndrăgeşti. Este un exerciţiu bun dacă eşti pasionat de publicitate, relaţii publice sau marketing care, dincolo de experienţă, îţi poate aduce, ţie şi echipei tale, premiul de 900 RON.

Provocările de anul acesta sunt oferite de:

Te-Rox Prod Paşcani– producător de accesorii textile (huse şi centuri) pentru fabricarea de scaune de siguranţă auto, care a lucrat pentru Disney şi Ferrari. Reprezintă o şansă unică prin care îţi poţi ridica nivelul de lucru la un alt standard  cunoscând un nou domeniu îndeaproape.

Distribuitorul de produse pentru gama de cosmetice şi aparatură profesională destinate saloanelor, Daria CD, reprezintă de asemeni un domeniu care îţi va testa creativitatea şi cunoştiinţele.  Îţi vei reinventa astfel studenţia prin practică şi experienţă.

Şi nu în ultimul rând, Open Mind, call center în limba italiană. Poţi vedea cât de mult contează grija pentru client, cât de importante sunt serviciile ireproşabile şi cum poţi veni mereu cu cele mai bune oferte astfel încât să devii indispensabil.

Studenţia poate arăta altfel cu team ADventure. Acum poţi învăţa de la profesionişti practicând în cazul firmelor reale, rezolvând anumite probleme. Dovedeşte că eşti pregătit pentru un job în acest domeniu prin idei creative şi realizabile pentru client. Începe să lucrezi la portofoliul profesionistului ce vei fi într-o zi! Îndrăzneşte să experimentezi!

avatar final

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s