team ADventure dă start înscrierilor

Haide să trecem la treabă! Dacă îţi doreşti să te înscrii în team ADventure şi să te simţi ca într-o agenţie de publicitate tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular şi să îl trimiţi pe adresa de e-mail teamadventure2014@yahoo.com. Dacă ai deja o echipă formată alături de doi prieteni sau te înscrii individual, poţi porni în ADventură pentru unul dintre partenerii acestei ediţii:

 Te-Rox Prod Paşcani– producător de accesorii textile (huse şi centuri) pentru fabricarea de scaune de siguranţă auto, care a lucrat pentru Disney şi Ferrari. Reprezintă o şansă unică prin care îţi poţi ridica nivelul de lucru la un alt standard  cunoscând un nou domeniu îndeaproape.

Daria CD- distribuitorul de produse pentru gama de cosmetice şi aparatură profesională destinate saloanelor, reprezintă de asemeni un domeniu care îţi va testa creativitatea şi cunoştiinţele.  Îţi vei reinventa astfel studenţia prin practică şi experienţă.

Open Mind, unul dintre cele mai importante Call Center- e din România, te provoacă să îţi depăşeşti limitele şi să îţi dovedeşti calităţile de învingător explorând una dintre cele mai poetice limbi din lume: limba italiană.

Te aşteptăm în team ADventure  să îţi alegi un client şi să propui împreună cu echipa ta cea mai bună campanie, să primeşti un feedback real şi să câştigi premiul de 900 de RON. Rezolvă brief-ul dat de client şi oferă idei  realizabile şi creative demonstrând că eşti pregătit pentru un job în domeniu. Profită de beneficiile înscrierii în team ADventure!

Ai timp până pe 24 octombrie pentru a te înscrie în concurs!

 

Persoane de contact:

 

Coordonator team ADventure:

Violeta DRĂGOI

Tel:  0753 597 721

E-mail: dragoivioleta26@yahoo.com

Responsabil înscrieri:

Mădălina AHRIŢCULESEI

Tel: 0752 388 494

E-mail: madalina.ahritculesei@yahoo.com

pentru text blog

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s