Conferință – un cuvânt cu greutate

Riscând să începem cu o definiție a termenului, vom spune că o conferință este în general înțeleasă ca o reuniune într-un cadru formal ce are ca scop tratarea unor subiecte de interes comun. Difuzoarele alese sunt persoane eminente în domeniul conex, capabile să susțină discursul tematic. Nimic necunoscut până acum, nu-i așa?

Poate vă întrebați care este totuși scopul unei conferințe. Informarea, dezbaterea, expunerea ideilor? Răspunsul nostru este: ,,câte puțin din fiecare”. Importanța unei conferințe constă în faptul că în cadrul unei singure întâlniri ai șansa de a primi informații valoroase, de a discuta și, de ce nu, de a contesta noi idei, precum și de a-ți lămuri eventualele neclarități

Pe data de 10 noiembrie, în sala 502 – etajul 5, corp R, UAIC, începând cu ora 10:00, organizăm o astfel de conferință  în cadrul Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Această etapă a festivalului se adresează nu numai studenților înscriși în concurs, ci și tuturor celor interesați de domeniul comunicării și al relațiilor publice.

Cei trei speakeri, Alecsandra ROMAN – strategic planner la Graffiti BBDO, Gabriel BRĂNESCU – copywriter și regizor de film și Florin MARE – managing partner la Boomerang vor împărtăși din vastele lor cunoștințe din domeniu și vor oferi sfaturi, vor lămuri unele aspecte ale publicității și vă vor arăta ce înseamnă să faci parte din această lume.

Vă așteptăm la Conferința team ADventure pentru cunoștiințe îmbogățite, discuții și dezbateri cu profesioniști din domeniu!

Avatar final conferinta copy

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s