Conferința team ADventure

Cu cine te vei întâlni de data aceasta la Conferința team ADventure?

Când intri la Boomerang citești  că pentru o campanie reușită ai nevoie de un  buget decent,  căci fără el nu ai cum să visezi la un produs publicitar care să te ajute.  Povestea celei mai longevive companii de branding și comunicare din zona Moldovei a pornit de la o idee- cea de Boomerang. Astfel, în 2010 agenția a trecut printr-o campanie de rebranding  luând același nume și povestea a crescut armonios. Din 1990, când tehnologia de vârf îți permitea să transmiți fișiere prin telefonul mobil cu un kilo pe secundă și până astăzi, Florin Mare, alături de echipa sa a lucrat pentru diverși clienți, demonstrând cât de mult contează să fii bun în ceea ce faci, să știi ce să faci și când anume să îți cheltuiești banii pentru afacerea ta. Nu e deloc ușor pe o piață în care fiecare își dorește o poziție și țintește către un număr cât mai însemnat de consumatori. Florin Mare îmbrățișează filozofia agenției punând accentul mereu pe rezultate, căci fără ele totul ar fi în gol. Ai nevoie de profesioniști pentru o idee originală, pentru campanii autentice, individualizate și care să se reflecte în vânzări și, implicit, în cota de piață.

Astfel, Florin Mare nu trasează campanii după diverse rețetare, ci construiește rețete. Pentru succes!

Tot pentru succes scrie și Gabriel Brănescu, autorul primului manual de copywriting din România, “Da-mi banii tai. Metodă de copywriting”.

Copywriting-ul este unul dintre elementele esențiale ale publicității. Arta și știința de a face copywriting presupune furnizarea strategică de cuvinte scrise care au ca scop determinarea publicului țintă  de a lua  o anumită formă de acțiune. Pentru a deveni un expert în acest domeniu, un aspirant trebuie să investească timp și energie, să culeagă informațiile necesare și să descopere secretele ce stau în spatele copywriting-ului de succes, unul dintre cele mai cunoscute și utilizate elemente de publicitate!

Gabriel Brănescu oferă exact ceea ce îi este necesar unui împătimit al publicității: nu neapărat un manual, ci un adevărat ghid, un îndrumător valoros al viitorilor copywriteri.

Christiana Zodilă este un astfel de tânăr copywriter având o experiență de 6 ani în domeniu. În prezent, Christiana este copywriter la SENIORHYPER, una dintre cele mai mari agenții de digital de pe piață din România, demonstrând că a găsit rețeta succesului!

Vino la Conferința team ADventure, pe 10 noiembrie, începând cu ora 10:00, în sala 502 – etajul 5, corpul R al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” Iași  să afli detalii din culisele publicității!

Afis conferinta copy

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s