Gala team ADventure

Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice a ajuns la cea de-a treia etapă – Gala. În cadrul acesteia, echipele înscrise în competiție își vor prezenta campaniile și vor încerca să convingă juriul format din specialiști și profesori, oferind clienților perspectivele unor beneficii directe. Astfel,  studenții se vor adresa celor trei clienți TE – ROX Prod Pașcani, Daria CD și Open Mind, urmând ca cea mai bună echipă să primească premiul de 900 RON. Gala este o simulare demnă a unui job într-o agenție de publicitate și, implicit, a  unui pitch, întrucât studenții vor trebui să ofere soluții pentru probleme ale firmelor active  pe piață. Prezentarea campaniei este cu atât mai importantă cu cât în juriu, specialiștii și profesorii vor releva acuratețea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut.

Chiar dacă nu faci parte din echipele înscrise în concurs, Gala îți poate oferi oportunitatea de a vedea cum anume se desfășoară un pitch, care sunt cerințele clienților și modul de evaluare a unei campanii. Totodată, experiența capătă și mai mult sens întrucât te poți raporta la propriile tale idei pe care le poți verifica în timp real. Și de ce nu,  să vrei ca la următoarea ediție să participi și tu.

Mulțumim mentorilor acestei ediții: Raluca GAVRILESCU, Ștefan  NEGOIȚĂ și Mihai MOCANU care i-au ajutat pe studenți în rezolvarea brief-ului dat de către clienți, partenerilor media și sponsorilor pentru tot sprijinul acordat.

Vă așteptăm pe 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, în sala 502 – etajul 5, în corpul R al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”  Iași pentru a asculta campanii reușite și pentru a ne bucura de  experiența inedită a unei licitații publicitare.

Avatar gala copy

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s