Ultima pagină din jurnalul de ADventură

Întâmpinați de primii fulgi de nea, ziua de 20 noiembrie ne-a adus Gala și, implicit, sfârșitul proiectului team ADventure, ediția a VII – a. Încă de la primele ore ale dimineții, ne-am “împiedicat”, în drumurile nostre spre pregătirile finale, de echipele matinale care parcă voiau să prezinte cât mai repede și să convingă clientul de reușita campaniei pe care o propuneau. Ne-am bucurat să îi vedem încurcați de emoție, dar triumfând prin muncă și dorința de a fi cei mai buni, de a avea cea mai bună campanie pentru clientul ales și cea mai degajată prezentare. Lucrul acesta ne-a promis, încă de dimineață, că vom avea un adevărat spectacol al ideilor creative, al strategiilor și al bugetelor alocate eficient pentru a rezolva problema primită în studiile de caz. Și nu am fost surprinși  să vedem după prezentarea camapaniilor că avusesem dreptate. Proiectul team ADventure a adus sub reflectorul Galei participanți deosebiți, dornici de muncă, creativi și deschiși pentru orice provocare. Îi felicităm pentru campaniile realizate și axate pe o problemă reală, care au avut la baza informațiile culese de la consumatori prin demararea unor cercetări prealabile temeinice, pentru lucru constrant și pentru interesul de a aplica sfaturile oferite de mentorii lor.

“Așteptăm ediția a VIII – a team ADventure” ne-au spus Ioana ZAFIRIS, alături de Andrei COZMA, în calitate de moderatori, la sfârșitul Galei. Chiar acest sentiment ne cuprinde, căci după mai mult de jumătate de an în care PRIME Iași a pregătit proiectul team ADventure, ediția a VII – a, parcă ne este greu să-l scoatem din ordinea de zi firească. Abia așteptăm să începem să lucrăm pentru ediția următoare și păstrăm cu mulțumire etuziasmul, emoția și zâmbetele voastre, voi cei care ați constuit întreaga ADventură din acest an.

Ultima filă din jurnalul de ADventură nu ar fi putut fi scrisă fără intervenția unor specialiști din domeniu care au ascultat, analizat și interpretat rezultatele. Așadar, mulțumim juriului format din Ștefania BEJAN, Adrian MONORANU, Vali PINTILIE, Florin MARE și Cosmin BRÎNZĂ pentru întrebările specifice și provocatoare adresate concurenților, care ne-au îndrumat pe toți spre o gândire analitică, ancorată în realitatea comportamentului de consum și a deciziei de cumpărare, pentru obiectivitatea alegerilor și mai ales pentru feedback, critica constructivă și aprecierile sincere ale celor nouă campanii de publicitate prezentate. Cu siguranță, utilitatea acestora va fi demonstrată în viitor, atât pentru cei înscriși în concurs, cât și pentru public.

Și acum adăugăm ultimele rânduri care au fost rezervate. Echipele câștigătoare ale acestei ediții sunt:

Studiul de caz Open Mind

Echipa Aces Advertising: Alexandra AVRAM, Anca-Ioana COMAN și Alexandru PANFIL

Mentor: Mihai MOCANU

Studiul de caz Daria CD

Echipa A.D.D.: Raluca – Andreea LUPU, Bianca – Andreea CHIRIAC și Simona ILIEȘ

Mentor: Raluca GAVRILESCU

Studiul de caz TE ROX Prod

Echipa Crown Ad: Mădălina MOISĂ, Cristina GHERASIM și Silvia – Elena OPREA

Mentor: Ștefan NEGOIȚĂ

Le dorim mult succes și să cucerească la fel toți clienții pe care îi vor avea. Ne vedem în curând la cea de-a VIII – a ediție team ADventure!

9474_781516368551206_807294758989520882_n

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s