team ADventure vă mulțumește

Ce poate fi mai frumos decât să vezi că, după mai bine de jumătate de an de planificări, analize, strategii, zâmbete și termene limită, Festivalul Consurs de Strategie Publicitară –  team ADventure, lasă cortina ediției a VII – a. Desigur, nimic nu ar fi fost posibil fără partenerii noștri: TE-ROX Prod, Daria CD și Open Mind cărora le mulțumim pentru că au avut încredere în studenții pasionați de publicitate pentru soluționarea brief-ului, prin propunerea unor soluții realizabile și a unor idei creative, care să aducă beneficii directe și  să ofere un suflu nou.

De asemenea, le mulțumim partenerilor media: Impact FM, WINK, 360 UAIC, IQ ads, BUZZ Camp, Stud Pass, Campus Magazin, I like Iasi, Neata Iasi, Iasi 365, România Pozitivă, Iași Live și Vreau alt Iași pentru că au venit în sprijinul nostru, astfel încât studenți, profesori, profesioniști în domeniu, părinți și nu numai, să fie informați și să afle în timp util tot ce se întâmplă de-a lungul acestui concurs de strategie publicitară.

Nu putem uita nici de sponsorii și partenerii care ne-au fost alături și fără de care acest proiect nu ar fi avut același impact, motiv pentru care mulțumim: Lex Grup, 88 Cafe, Viper Club, Bellaria, Cofetăria Blanca, Stra-Rom Productie Publicitara, Restaurant Il Camillo, Teos Cafee, Coseli și American Adventure.

Vă mulțumim încă o dată din sufletul nostru albastru pentru  că ați fost prezenți și ne-ați susținut pentru ca acest proiect să fie unul de succes, începând cu Lansarea, Conferința și încheind cu Gala.

21

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s