the IDEA – coming soon!

The-IDEA

Se întâmplă adeseori să te trezeşti cu mine în gând, de cele mai multe ori involuntar. Îmi fac simțită prezența fie dimineaţa, fie după un vis aparent iraţional, fie în timpul plimbărilor tale târzii, înainte de culcare sau în oricare alt moment al zilei, când te aştepţi mai puţin. EU sunt acel ceva care te face să acționezi, acel ceva care te scoate din impas în momentele critice, eu sunt motivul exclamațiilor: „cât de creativ!”, „ ce inovator!”. EU sunt doar o mică parte din ceea ce poate produce mintea ta. Crezi că știi cine sunt?

EU sunt THE IDEA! Nu sunt orice idee, ci ideea ta, acea sclipire de moment  care te fulgeră în mod imprevizibil. Sunt beculeţul ce se aprinde atunci când ţi se pare că în mintea ta e întuneric. Sunt esența a tot ceea ce ai tu mai bun: creativitate, inteligenţă, strategie, dinamism și bună dispoziţie. Aceasta este reţeta de succes a unei idei eficiente.

IDEA ta poate deveni realitate! Sună clişeic în aparență, dar acesta este adevărul.

Agenţia de publicitate team ADventure deține toate atuurile necesare pentru a-ți pune ideea în aplicare. Ştii cum se spune: ,,Încercarea moarte n-are”. Așadar, nu ezita și nu te lăsa intimidat de nimic. Alătură-te şi tu pe drumul nostru pentru a duce ideea la realitate, de a transforma teoria în practică.

Eu, ideea ta, am găsit locul ideal unde pot deveni palpabilă, la singurul Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice din regiunea Moldovei, team ADventure.

Innovation, Difference, Engagement, Advertising – conceptele cheie care pavează drumul ideii tale către înfăptuire. Îndrăznește, te așteptăm cu IDEA la intrare!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s