team ADventure is looking for the IDEA!

macheta-interactiva-tAD

Aşteptarea a luat sfârşit, iar team ADventure a sosit. Singurul Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice din regiunea Moldovei se pregăteşte să îți deschidă porţile spre lumea publicităţii, spre a–ți testa calităţile de viitor om de relaţii publice.

Mult a fost, puţin a mai rămas, iar primul eveniment al proiectului se apropie cu paşi vioi şi repezi. Aşadar, dacă ești interesat să participi sau vrei să afli mai multe detalii, te așteptăm pe 13 octombrie 2015, de la ora 20:00, în amfiteatrul II.8 din corpul A al Universitaţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Ce anume se va întâmpla la acest eveniment? Vei primi mai multe informații cu privire la modul de desfășurare al concursului și vei afla care sunt etapele acestuia. De asemenea, Lansarea este și locul în care îți poți cunoaște viitorii colegi de echipă, în cazul în care nu ai format deja una. Vei primi răspunsuri la toate întrebările tale atât de la membrii PRIME Iaşi, cât şi de la cei cu mai multă experiență, foşti voluntari sau membrii fondatori ai organizaţiei noastre.

Te așteptăm cu drag spre a-ți călăuzi primii paşi în lumea infinită a comunicării şi a relaţiilor publice! Vino şi pune-ţi IDEA în aplicare!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s