American Adventure – partener team ADventure

logo_AmAd_trans

Aventura a început și acum ai șansa să trăiești visul american pe plaiuri românești, alături de American Adventure, unul din cei trei parteneri de anul acesta al Singurului Festival – Concurs de Strategie publicitară din regiunea Moldovei – team ADventure.

American Adventure le oferă studenților șansa de a lucra și vizita zone din America, locuri în care oricine ar dori să se aventureze în vacanța de vară. Prin diversitatea teritoriilor acoperite, de la insulele de pe Coasta de Est și până la fascinantele peisaje din zona Marilor Lacuri, de la America pe care doar în Virginia o regăsești, până la America „nouă” și liberă, precum cea de pe Coasta de Vest, American Adventure are cu siguranță un job care să se potrivească oricărui student aventurier.

Sigur ai auzit de ei până acum, dar cum ar fi să îi faci și mai cunoscuți cu IDEA ta? Ceea ce își dorește American Adventure este o campanie de promovare a programului de schimb cultural Work & Travel, dată fiind slaba informare a studenților cu privire la alternativele pe care le au atunci când decid să participe într-un program de schimb cultural.

Dacă ai o idee despre cum am putea rezolva problema aventurii visului american, înscrie-te la team ADventure și aceasta poate deveni realitate.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s