Conac Polizu – partener team ADventure

Polizu Manor C1 I

O lume de poveste, adusă în scenă de Conac Polizu, își deschide larg porțile pentru participanții de anul acesta de la Singurul Festival – Concurs de Strategie Publicitară din regiunea Moldovei – team ADventure.

Conacul Polizu este un fost conac boieresc construit între anii 1870 – 1878 din ordinul lui Constantin Ghica-Deleni. Edificiul este situat în satul Maxut, comuna Deleni, judeţul Iaşi. Din anul 2005, Conacul a intrat într-un amplu proces de reamenajare şi restaurare, domeniul fiind acum, poate singurul loc din România care readuce cu adevărat la viață un crâmpei din atmosfera vieții patriarhale a boierimii de la sfarșit de secol XIX.

Ceea ce își dorește Conac Polizu de la participanții team ADventure este o campanie de lansare și promovare a liniei de produse aflate sub marca conacului. Produsele sunt atât de natură alimentară cât și non-alimentară, urmând a fi comercializate fie offline, în incinta recepției Conac Polizu, mini-bar sau alte locații, fie prin shop-online.

Dacă te-am făcut curios și vrei să contribui cu IDEA ta la creșterea veniturilor, notorietății, dar și la susținerea imaginii de noblețe și autenticitate a Conacului Polizu, atunci nu mai sta pe gânduri și înscrie-te.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s