ThinkNON – partener team ADventure

NON_logo_on_white

Singurul Festival – Concurs de Strategie Publicitară din regiunea Moldovei – team ADventure – este mândru să-l introducă în scenă pe ultimul, dar nu cel din urmă, partener al ediției de anul acesta: ThinkNON, digital product artisans.

Cei de la ThinkNON doresc ca noua lor aplicație, VOWLT, ce urmează a fi lansată, să devină populară, în sensul creșterii numărului de utilizatori și creării unei comunități în jurul acesteia.

Vowlt este o aplicație care îndeamnă la intimitate, retragere, defulare sau păstrarea unor amintiri plăcute într-un spațiu sigur, la care nimeni altcineva nu are acces. În antiteză cu idea de over sharing a zilelor noastre, aplicația trebuie să ajungă la un număr mare de utilizatori. Partea inovatoare, care face diferența dintre acestă aplicație și celelalte de acest gen, este faptul că totul se structurează sub forma unei „ pușculițe cu gânduri”, ce nu mai pot fi accesate nici măcar de cel ce le-a scris, decât dacă va „ sparge pușculița”.

Dacă nu te-ai hotărât pentru ce studiu de caz să aplici, însă ești interesat de domeniul lumii virtuale, aceasta este alegerea potrivită pentru tine! Înscrie-te aici!

 

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s