Iulia IANȚOC – speaker la Conferința team ADventure

Iulia Iantoc

Echipa team ADventure este mândră de reușita sa, aceea de a aduce anul acesta în fața studenților trei dintre cei mai buni specialiști din domeniu relațiilor publice și publicității. Cu zâmbetul pe buze și gata să aflăm mai multe, o introducem în scenă pe Iulia IANȚOC, unul dintre cei trei speakeri care ne vor delecta cu informații anul acesta la Conferința team ADventure.

Specialist în marketing online la OSF Global Services, pasionată de PR si Advertising, întotdeauna în căutarea soluțiilor inovatoare pentru comunicarea Social Media, Iulia IANȚOC nu și-a pierdut sufletul de copil și încă adoră jocurile, artificiile, poveștile și călătoriile. Printre deprinderile ei se află și cele de costomer engagement, eCommerce, web analytics și strategiile pentru community building.

Așa cum îi place ei să spună, deține niște super-puteri, cea mai importantă fiind puterea de a spune lucrurilor pe nume, iubește etimologia, semantica, logica și simetria, fapt ce îi demonstrează echilibrul de care dă dovadă în tot ceea ce face. Sentimentul ce vine în completarea tuturor acestor caracteristici ce îi definesc personalitatea este dragostea pentru cercetarea universului virtual.

Acum că ți-ai creat o primă imagine asupra invitatei noastre, te așteptăm să o provoci cu întrebările tale la Conferință!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s