Mihai FETCU – speaker la Conferința team ADventure

fetcu

Conferința team ADventure se apropie cu pași repezi și vioi, iar noi suntem încântați să-i facem o primă prezentare unuia dintre cei trei speakeri ce va fi prezent la eveniment: Mihai FETCU.

Pasiunea sa pentru a crea și implementa l-au ajutat în drumul său spre a-și forma o carieră productivă în advertising. Primii pași în domeniu i-a făcut ca producer designer și art director, iar preocuparea pentru inovație a jucat un rol decisiv în dezvoltarea sa profesională.

Cu aproape 17 ani de experiență în domeniu, Mihai Fetcu este unul dintre pionierii acestei industrii în România. A realizat lucruri mărețe pentru unele dintre cele mai importante agenții de publicitate, iar în prezent conduce o echipă de peste 40 de oameni la Geometry Global București.

Dacă încă nu te-am convins că trebuie să vii să-l cunoști și să îi adresezi toate întrebările tale legate de domeniul Publicității și al Relațiilor Publice, atunci îți mai spunem și că a primit un număr impresionant de premii pentru creativitate și eficiență.(printre care menționăm un premiu Gold, un Bronze și două Silver la cel mai mare festival internațional de creativitate – Cannes Lions).

Acum că ai aflat de ce merită să vii la Conferința team ADventure, te așteptăm, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 10.00, în corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s