Gala team ADventure, ediția a VIII-a

cover-gala

Am trecut peste frumoasa și emoționanta Lansare, am adăugat un plus de informații după Conferință și iată că am ajuns la momentul mult așteptat, evenimentul care va încheia proiectul team ADventure, Gala.

Fără nici un dubiu, echipele participante sunt cele mai emoționate fiindcă, în sfârșit, după o lună de muncă, a venit momentul să-și prezinte IDEA în fața tuturor celor ce vor fi prezenți la Gală, dar mai ales în fața firmelor partenere pentru care și-au realizat strategia,

Un element important al evenimentului îl constituie juriul format din prof. dr. Rareș Obadă, prof. dr. Ioana Grancea, Andreea Tofan, Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Mihai Mocanu. Dumnealor sunt cei ce vor lua decizia finală în privința echipelor câștigătoare.

Dacă pe noi ne trec fiori de emoție amestecați cu nerăbdare pentru a vedea produsul final al muncii noastre, ce să mai zicem de concurenți? Oare cine are cea mai bună strategie? Oare care vor fi cele trei echipe câștigătoare? Sau mai bine zis: care va fi IDEA cea mai bună ce va fi pusă în practică?

Răspunsurile acestor întrebări le vom afla atât noi, cât și voi, la Gala ce va avea loc joi, 19 noiembrie, începând cu ora 10:00, în sala 502, din corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s