La final de…Conferință

IMG_0004 copyLucrurile frumoase, profesionale și constructive…nu, nu se termină prea repede, ci prea bine pentru proiectul team ADventure. Iată că la sfârșit de Conferință privim cu optimism spre încă un eveniment plin de emoție și încheiat cu succes de către voluntarii PRIME Iași.

Și de această dată, speakerii prezenți, Iulia IANȚOC, Mihai FETCU și Vali TĂTAR, au ridicat și mai sus ștacheta proiectelor noastre. Ei s-au conformat dorinței acute de informare a studenților, iar pe această cale le mulțumim că au acceptat invitația și provocarea noastră.

Acum, echipele participante și-au luat avânt spre a-și completa strategiile cu noi IDEI, însă și celelalte persoane prezente s-au bucurat de un plus de informații prezentate într-un stil profesionist, caracteristic proiectelor organizației noastre.

Și cum să nu privim cu zâmbetul pe buze pe toți cei care ne felicită și ne întreabă cu nerăbdare în priviri: „Când va avea loc următorul eveniment marca PRIME Iași?”. Aceste cuvinte sunt suficiente pentru a ne da seama că totul a ieșit mai bine decât speram.

Calmul plutește în aer”, expresie ce se potrivește perfect atmosferei de la Conferința celei de-a VIII –a ediții team ADventure.

Dacă tot ne-am luat o doză de încredere și un plin de noi informații, ne pregătim voioși, atât noi, cât și participanții, dar și toți cei interesați de domeniu publicității și relațiilor publice de evenimentul ce va pune capăt proiectului team ADventure, Gala de pe 19 noiembrie.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s