Mulțumim sponsorului nostru, Well Time Fitness!

Încărcată de profesionalism şi eleganţă, ediţia a VIII-a team ADventure s-a încheiat cu succes, oferindu-le participanților o experienţă benefică în domeniul publicităţii. Aceasta nu s-ar fi putut desfăşura fără ajutorul sponsorilor noştri care au făcut posibil ca spectacolul IDEII creative să prindă viaţă la un alt nivel.

Îi suntem recunoscători firmei Well Time Fitness pentru încrederea și susținerea acodată. Sperăm ca pe viitor să dezvoltăm colaborări tot mai avantajoase.

Well Time Fitness este o asociaţie creată din dorinţa de a promova mişcarea ca mod de viaţă, tehnică prin care tinerii şi nu numai să se cunoasă şi autoeduce. Prin metode nonformale, practica şi învăţarea din experienţele ce ne aduc împreună, se poate utiliza mişcarea ca formă de educaţie cu efect practice.

Dacă doreşti să faci mişcare atât indoor, cât şi outdoor, să participi la teambuilding-uri şi experienţe de neuitat, îi poţi contacta pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/welltimefitness.

Mulţumim firmei Well Time Fitness şi susţinem la rândul nostru promovarea unui spirit de viaţă cât mai sănătos şi activ!

 

 

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s