Chotronette a adus un strop de rafinament la Gala team ADventure

 

chotronette 2

Atunci când eram micuțe, fiecare dintre noi își dorea să fie prințesă pentru a purta acele rochii prețioase, bufante sau balerine grațioase pe poante purtând ținute de zâne. Puțin mai târziu ne-am dorit să fim dive asemeni lui Audrey Hepburn sau Marilyn Monroe pentru a purta acele rochii diafane care să ne pună în evidență feminitatea. Cu toate că acum am crescut încă ne dorim și căutăm rochiile perfecte, care să ne evidențieze frumusețea și care să ne facă se ne simțim speciale. Pornind de la aceste dorințe pe care orice fetiță le are de mică, Laura Cazacu și Silvia Chiteala au creat Chotronette.

Fashion brand din Iasi, Chotronette reprezintă un atelier de creație vestimentară unde prind viață rochii cu un design extravagant pentru dive urbane și balerine moderne. Creatoarele Chotronette au  participat la numeroase târguri din toată țara cu rochiile lor pline de culoare și au colaborat de-a lungul timpului cu reviste de modă, iar creațiilor lor au apărut în Vogue, Unica, Ideal Mariaj, Pe Tocuri, Mayra, Shopping Report.

Dacă  vrei ca visul tău din copilărie să prind viață și ca în dulapul tău să se găsească acea rochie desprinsă din petrecerile Gatsby, dar care să aibă același rafinament și peste 50 de ani de acum încolo, atunci Chotronette este soluția.

Rochiile pot fi achiziționate de pe shop-ul online www.chotronette.com sau direct de  la atelierul din Iasi și livrate gratuit in țară și UE prin curierat.

Chotronette a adus un strop de rafinament și în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Galei team ADventure, iar pentru acest lucru le mulțumim.

chotronette2

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s