Hamak- sponsor al proiectului team ADventure

hamak

Cu toții avem nevoie din când în când de o zi liberă, în care să ne deconectăm de haosul din oraș. Ce metodă mai bună să scapi de oraș decât să ieși la propriu din oraș?

Îndreptându-ne spre Bucium, observăm cum peisajul începe să devină sălbatic. Pădurea mărginește șoseaua conducându-ne spre localitățile din vecinătatea orașului. De la ieșirea din oraș, după 10 minute de mers cu mașina ajungem într-un sat liniștit, dar totodată primitor, Pietrărie.

Ajunși în Pietrărie, trecem pe la Izvorul cu Troiță unde vedem un semn care ne ghidează către Hamak. După un drum scurt condus de panourile de direcționare, ajungem în sfârșit aici.

Intrând pe poartă celor de la Hamak, pășim într-o lume diferită. Mergând pe alee ajungem lângă restaurant de unde putem vedea căsuțele de lemn, pădurea, parcul de aventură,  locul unde se trage cu arcul și lacul.

Locul este într-adevăr magnific, o oază de liniște și de visare, unde pentru câteva ore poți să te relaxezi și să îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Mulțumim Clubului de agrement Hamak pentru colaborarea din cadrul ediției a VIII-a a proiectului team ADventure și vă invităm pe toți să faceți un drum să-i vizitați.

www.hamak.ro

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s