Lex Grup- pasiune pentru joc și joacă

 

lex

Lex Grup înseamnă pasiune. Pasiunea de a fi copil, de a nu-ți pierde jovialitatea din privire, de a te destinde atunci când lucrurile devin încurcate. De câte ori adulții ne-au spus să nu mai fim obraznici? Ei bine, obrăznicia asta cred că este cea mai sănătoasă de pe lume. Ne îndeamnă să fim creativi, să facem corelații năstrușnice, să fim dârji, să nu ne pierdem din tupeu și să înfruntăm lumea asta cu proprille forțe. Să fim autentici.

Asta ne reamintește și Lex Grup: viața este un joc, pe care, dacă nu îi înveți regulile, îl vei pierde. Nu contează la ce vârstă ajungi, atât timp cât nu îți pierzi spiritul de copil. Așa că te impulsionez să îți antrenezi mintea cu strategii și tactici desprinse din poveștile fantastice ale copilăriei. Pe toate le vei găsi pe www.lexshop.ro, fie că îți plac jocurile video, cele de strategie sau cele care îți pun creativitatea la lucru. Pentru că suntem încă în perioada cadourilor și nu știi ce să le cumperi rudelor tale, nu uita că îi poți surprinde cu un puzzle, un joc de societate sau un joc pentru petrecere. Sunt ideale în serile friguroase, când toată familia se adună la masă.

Pe lângă asta, pe site vei găsi accesori pop culture (de la hanorace, tricouri și camăși până la brelocuri cu cele mai funky mesaje), figurine originale de înaltă calitate, benzi desenate traduse în română și rechizite pentru a începe în forță semestrul al II-lea.

Nu lasă pasiunea ta pentru voioșie să se risipească. Dă un click pe www.lexshop.ro.

Lex Grup – The best hobby store you will ever find!

lex2

 

 

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s