Mulțumim sponsorului nostru, INCHIS Escape Room!

 

inchis

INCHIS Escape Room este cea mai nouă și interactivă activitate de grup în care vei simți în fiecare minut în parte dorința de a evada din camera “The Librarian”.

La INCHIS Escape Room Iași găsești o combinație de diverse provocări logice. Creativitatea, curiozitatea și cooperarea intervin pentru a atinge obiectivul în 60 de minute sau chiar mai puțin. Asta depinde de echipa ta

Ce se întâmplă de fapt? Tu și echipa ta veți fi închiși într-o altă lume, plină de mister care trebuie deslușit  de către voi. Trebuie să rezolvați un real-life puzzle bazat pe mecanisme ce vor conduce echipa la aflarea misterului și la ieșirea din cameră, totodată. Totul se întâmplă sub limita a 60 de minute.

Nu sunt necesare abilități ieșite din comun, dar munca în echipă determină succesul într-un Escape Room. La final vei câștiga o experiență care îți va schimba, cu siguranță, felul în care îți vei percepe colegii sau posibilitatea de a te dezvolta într-o echipă. Există o limită de indicii care vă este comunicată înainte de a începe jocul. Și pentru ca lucrurile să iasă conform planului, punem preț pe punctualitate, astfel încât să dăm șansa fiecarei echipe programate să se cunoască altfel.

Dacă vrei să le faci o vizită împreună cu prietenii tăi, intră pe site-ul lor pentru a te programa: www.inchis.ro

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s