Frișcot a îndulcit evenimentele team ADventure!

 

friscot.JPG

Nici o treabă bine făcută nu poate fi dusă la bun sfârșit pe stomacul gol, tocmai de aceea Frișcot ne-a fost alături cu ceva dulce, pe toată perioada proiectului team ADventure.

Partea dulce a grupului Panifcom, Frișcot realizează produse de patiserie cu o pasiune aparte pentru muncă lor. Toate produsele Frișcot sunt de o calitate ușor de sesizat în momentul în care guști din ele. Tot ce fac patiserii lor are un gram de originalitate, dar mai ales, dragoste pentru dulce.

Mulțumirile sunt de la sine înțelese în aceste momente în care ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine atât noi, cât și participanții care am avut parte de câteva momente dulci de relaxare. Mulțumim Frișcot că ne-ai adus zâmbetul pe buze și ne-ai fost alături în călătoria noastră spre a găsi IDEA.

Un drum frumos, uneori anevoios, încheiat cu bine. Prin desaga cu amintiri adunate în timpul evenimentelor team ADventure, ne bucurăm că se află și câteva momente care ne-au crescut glicemia, totul datorită celor de la Frișcot. Sperăm că această frumoasă colaborare va dura multă vreme.

http://www.panifcom.ro/panifcom/cofetarie/

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s