Gravat.ro a oferit personalitate premiilor de la Gala team ADventure!

gravat

 

Orice cadou sau un obiect drag ție capătă o semnificație de neprețuit atunci când îl personalizezi. Devine unic și special, parcă menit pentru acea ocazie. Gravat.ro îndeplinește dorințele celor care vor să dăruiască o amintire de neuitat, nu doar un obiect. Toate lucrările sunt făcute la comandă și sub atenția clientului, nici cel mai mic detaliu nu este lăsat la întâmplare.

Gravura este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafață dură prin săparea repetată de șanțuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticlă, etc. În majoritatea cazurilor suprafața acestuia este plană , dar poate fi și curbă. Procesul poate fi foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este comandată de un calculator care asistă toată operațiunea. În ciuda complexității desenului și a procesului în sine, cu ajutorul tehnicii de azi se obțin gravuri „curate” de o fidelitate impresionantă față de desenul original.

Sunt două tipuri de gravuri: mecanică și cu laser. Ambele pun la dispoziția clientului o gamă largă de produse ce pot fi personalizate cu ajutorul acestei tehnici cum ar fi: elemente de artizanat și cadouri, trofee, plăci comemorative și diplome, personalizare birotică, fotogravură, elemente din hârtie și multe altele.

Orice eveniment este pus în valoare atunci când alegi să oferi invitații lucrate prin gravură și orice cadou va fi încărcat cu valoare sentimentală, tu doar trebuie să te lași pe mâna specialiștilor de la Gravat.ro.

http://www.gravat.ro/

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s