De ce team? De ce ADventure?

… şi de ce aceasta e una dintre cele mai tari experienţe din timpul studenţiei…

Mai ţii minte toate momentele în care ţi-ai zis „mai trebuie să o fac o dată!”, ultima năzdrăvănie făcută cu gaşca sau acea peripeţie pe care o povesteşti tuturor? Acestea sunt clipele care dau gust tinereţii: pline de aventură, alături de prietenii tăi.

Ce se întâmplă, însă, la finele studenţiei, când istorisirile despre cum te-ai distrat în vacanţe şi în nopţi misterioase nu le poţi spune şi angajatorului tău? Studenţia nu este doar despre frenezia momentului, ci şi despre ceea ce faci constructiv pentru viitoarea ta carieră, despre ce înveţi şi despre cum aplici în mod real cunoştinţele. De aceea, PRIME Iaşi pregăteşte în această vară o altfel de aventură pentru tine şi amicii tăi, sub  numele de team ADventure – Festival Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice. Proiectul, ajuns la a IX –a ediție, vizează crearea unui cadru de întâlnire şi colaborare între mediul academic, agenţi economici, specialişti şi studenţii participanți.

Alături de încă doi colegi, prieteni sau viitori prieteni, ai ocazia să faci parte dintr-o echipă cu oameni care au interese și pasiuni comune cu ale tale. Spirit de echipă, ajutor, abilităţi de comunicare, noi viziuni – acestea sunt avantajele unei experienţe de grup. Dacă te gândeai că nu te vei descurca singur în această încercare, nu ai de ce să îţi mai faci griji, noi ne-am gândit la toate!

Şi… ADventura când? Când vom fi şi pregătiţi! După ce se vor împărţi briefurile, urmează ca tu, împreună cu echipa, să vă alegeţi toate uneltele necesare pentru a porni la drum: creativitate, ingeniozitate, atenţie, strategie, originalitate şi răbdare. Marea provocare este aceea că va trebui să vă comportaţi cu mult profesionalism în obţinerea rezultatului dorit. Cum orice călător are nevoie de un îndrumător, fiecare grup va avea un mentor şi o persoană de contact, care le va oferi sfaturi şi ajutor. Vine cine vrea, rămâne…să ne şi distrăm puţin! team ADventure este o experienţă complexă unde vei găsi şi gafe amuzante, încercări, glume, ieşiri, chiar şi premii.

Fă-ţi studenţia mai puţin plictisitoare şi ia parte la o aventură cum rar ai mai auzit!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s