Și tema ediției a IX-a este…

Auzim în marketing tot mai des sintagma „Business to Business” și, dacă nu am întrebat un prieten care știe, putem bănui ce înseamnă. Ne întâlnim la propriu cu formularea menționată, cel mai probabil după anii studenției, dar cum ar fi dacă am intra în contact cu lumea business încă de pe băncile facultății? Hmm… sună chiar promițător, nu?

Experiența acumulată în facultate este foarte importantă dar, paradoxal, este neglijată atât de personajele principale, studenții, cât și de angajatorii care pretind mai mereu o experiență anterioară a candidaților. Așa că, cel mai fericit caz este să „lupți” și să începi să îți construiești portofoliul încă din anul I.

Ei bine, noi, echipa de organizare cu numărul 9 a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure, am studiat nevoile studenților din publicul țintă și am creat o temă care să le vină în ajutor. Ne-am gândit să aducem mai aproape lumea afacerilor, așa că am încercat să punem în aceeași sintagmă „Students” și „Business” (cine a urmărit machetele de teasing știe despre ce vorbim) și, astfel, am făcut primul pas în reducerea distanței dintre cele două medii diferite. La final, ne-a ieșit tema STUDENTS TO BUSINESS, o combinație cel puțin interesantă :D.

Acum că am stabilit „datele problemei”, tot ce trebuie să faci este să îți dorești să îți îmbunătățești experiența studenției și să urmărești constant noutățile de pe pagina team ADventure. În scurt timp, vom oficializa studiile de caz de anul acesta și vom da start înscrierilor!

Ce zici? Do we have a deal?

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s