team ADventure la PRIMEtale Land

1.10.2015. Emoții. Nerăbdare. Curiozitate. Entuziasm. Doar câteva trăiri pe care le experimentam la început de studenție, an universitar, prietenii, la început pur și simplu.

Încă îmi amintesc cât de dezorientată eram și cum îmi doream să aflu cât mai repede cum ,,merg’’ lucrurile. Studenția mea la specializarea Comunicare și Relații Publice trebuia să fie legendară: asta voiam, asta visam, asta aveam să fac. Dar știi cum e… uneori (adică mai tot timpul) ai nevoie de un push, cineva care să fie mai puțin egoist ca restul și să te îndrume, să împartă din experiențele sale cu tine, bobocel pierdut prin mulțime. Și, mai ales, să te motiveze să evoluezi!

20150930_132410

Totodată, toți spun că o facultate este doar o diplomă la CV, fără ceva tangibil, fără voluntariat sau cum spunem noi în PRIME Iași, teorie aplicată în viața reală. Cum ar fi dacă un concurs te-ar ajuta să intri în contact cu firme adevărate din orașul Iași? Dacă te-ar aduce cu un pas mai aproape de o versiune ,,upgradată’’ a ta și ai afla deja informații utile pentru facultate? Și pe deasupra ți-ai mai face și prieteni? Greu de crezut, vei spune! Eu îți spun că există un astfel de concurs! Se numește team ADventure, iar tema ediției de anul acesta ți se potrivește ca o mănușă – Students2Business.

Ne poți cunoaște mai bine pe data de 30.09.2016, adică vineri, începând cu ora 13:00, La Balena. În cadrul spațiului de poveste PRIMEtale Land, ți-am pregătit activități și surprize. Acum un an eram acolo ca boboc și trăiam amalgamul de sentimente de mai sus. Acum sunt acolo ca să te îndrum pe tine și să te ajut să îți cunoști adevăratul potențial ca student la Comunicare și Relații Publice.

team ADventure este o experiență pe care nu vrei să o pierzi, crede-mă! Nu scăpa din ochi pagina noastră de Facebook, pe care vom posta curând orarul de activități de la PRIMEtale Land!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s