Cafeneaua Piața Unirii – partener team ADventure IX

the-place

Pentru că adevărata ADventură este pe cale să înceapă, a venit momentul să îți dezvăluim primul dintre partenerii acestei ediții team ADventure! Ești pregătit?

În cei cinci ani de existență, Cafeneaua Piața Unirii, unul dintre cele mai cunoscute localuri din Iași, a ajuns să aibă sub umbrela brandului său trei spații ușor diferite:

Bistro Piața Unirii, un restaurant cu dichis, cu un aer ușor franțuzesc, specializat pe „fusion cuisine”, cu un meniu ce îți plimbă papilele gustative pe toate continentele;

Lângă Bistro, este cafeneaua, o zonă de trafic, unde clienții se bucură de un mediu intim și relaxant – o oază de vibe-uri pozitive;

Cel de-al treilea spațiu este pub-ul ce constituie subiectul studiului de caz din cadrul festivalului team ADventure. De-a lungul timpului, a căpătat un statut de club, mai ales în serile de weekend. Pleacă de la ideea pub-urilor thailandeze și a celor din Bali, un amestec de british și exotic specific Asiei. A ieșit întotdeauna în evidență prin calitatea produselor oferite, prin designul interior, amenajările nonconformiste și atenția deosebită acordată clienților.

Cu siguranță lucrurile acestea îți erau cunoscute deja, dar cum ar fi să contribui chiar tu la îndeplinirea scopului principal al brandului? Propune-le o idee de campanie pentru a-i ajuta să redevină prima opțiune și primul reper de distracție pentru zona cluburilor din Iași, printr-o poziționare clară, bine definită.

Dacă simți că prin experiența Students2Business poți poziționa Cafeaneaua Piața Unirii ca fiind „the first choice” în ceea ce privește sectorul cluburilor de distracție din Iași, înscrie-te acum la team ADventure!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s