The Bastards Events – partener team ADventure IX

11145063_834161956665161_5898106497674402959_o

Este timpul să afli cine este ce de-al doilea partener al Festivalului – Concurs de Strategie Publicitară din regiunea Moldovei, team ADventure! Noi sperăm că ești pregătit să faci parte din aventură alături de… The Bastards Events!

Firma de organizări de evenimente, The Bastards Events, a apărut în vara anului 2013, ca o nevoie de a aduce în Iași o serie de petreceri memorabile, cu circuit închis. Politica evenimentelor este destul de clară, astfel că petrecerile marca Bastards au loc doar o dată la câteva săptămâni pentru a permite publicului să i se facă cu adevărat dor. Locația este dezvăluită în ziua evenimentului, de regulă prin SMS. Până acum, intrarea la petreceri a fost liberă, pe bază de recomandare, însă pe viitor accesul va putea fi garantat și de bilete de intrare sau vouchere.

Cei de la  The Bastards nu caută profit, ci distracție, de aceea promovează ideea de libertate și voie bună între prieteni și oameni de calitate, încununată, bineînțeles, de adevărate petreceri tematice în locații mereu diferite!

Ceea ce își dorește partenerul nostru de la concurenții team ADventure este o campanie de comunicare prin care potențialii clienți să afle că pot apela la serviciile Bastards pentru a organiza un eveniment „de la A la Z”.

Dacă ești un „party animal”, dar în același timp îți dorești să contribui la dezvoltarea evenimentelor de acest gen în zona Iașului, înscrie-te la team ADventure și demonstrează că un student petrecăreț poate să facă business!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s