Webhelp – partener team ADventure IX

Cel de-al 3-lea partener este… Webhelp Romania – filiala din Iași a companiei franceze Webhelp Group. Dacă până acum am discutat exclusiv despre timp liber și petreceri, acum te vom introduce într-un mediu corporate care îmbină armonios profesionalismul cu atmosfera plăcută de lucru.

Webhelp Group, fiind de talie internațională, este prezent în 26 țări și au 91 de centre de producție. Povestea Webhelp România a început în 2007, cu o echipă de 200 de angajați și un singur sediu. De atunci, în aproape 10 ani, au devenit primul angajator francofon din România, cu peste 2000 de angajați ce își desfășoară activitatea în 6 sedii: 3 în București, unul la Ploiești, unul la Galați și cel mai nou dintre acestea, la Iași.

zen_8254

Relația cu clienții care provin din domenii diferite se realizează multilingv, prin toate canalele de comunicare. Webhelp România oferă servicii digitale de marketing și suport tehnic și comercial via e-mail, chat, telefon și Social Media. Practic, gestionează relația cu furnizorii, asigură e-content management, construiesc rapoarte de prezență online/e-reputation, oferă suport tehnic, comercial, servicii de facturare, recuperare de creanțe si vânzări.

zen_8365

Noul sediu Webhelp este amplasat în inima Iașului, la etajul 5 al clădirii clasa A, Moldova Center, astfel încât tu să ai acces rapid la tot ce înseamnă viața orașului și la mijloacele de transport în comun, indiferent de unde locuiești sau studiezi.

zen_8581

Fiind jucători noi pe piața Outsourcing BPO, notorietatea celor de la Webhelp în zona Moldovei, implicit a Iașului, nu este încă atât de ridicată. Însă tu poți schimba această situație! Cum? Înscrie-te la team ADventure și ajută la îndeplinirea scopului principal al partenerului nostru, pe care îl vei afla la întâlnirea de predare a brief-urilor.

N-am glumit când am spus că Students2Business e pe bune! 🙂

zen_8625

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s