Retrospectivă asupra Lansării team ADventure IX

Îți mai amintești că te-am invitat la Lansarea proiectului nostru? Ei bine, ai ajuns? Dacă da, ți-a plăcut? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care ți le-aș adresa, dragă student. În cazul în care nu ai reușit să ne fii alături, nu-i nimic! Îți voi face un rezumat care te va ajuta să simți că nu ai pierdut nimic.

Acum 3 seri ne-am adunat în Sala de Conferințe a Casei de Cultură a Studenților pentru Lansarea celei de-a IX-a ediții team ADventure. Totul a început la ora 20:00, dar studenții curioși și-au făcut apariția chiar mai devreme. După cum probabil știi, Lansarea semnifică prezentarea proiectului și dezvăluirea celor 3 parteneri și 3 mentori ai ediției. Așadar, este unul dintre momentele cheie ale proiectului.

team-ad-3

La început, coordonatoarea proiectului, Adelina Tîrnovanu, a explicat etapele de desfășurare: Lansarea, lucrul pe studiul de caz, Conferința și Gala. Apoi, a prezentat mai pe larg conceptul celei de-a IX-a ediții, ,,Students2Business”.

În continuare, a avut loc dezvăluirea celor 3 parteneri. Dar nu te mai țin în suspans, vorbim despre Cafeneaua Piața Unirii, The Bastards Events și Webhelp! Studenții prezenți au urmărit filmulețele de prezentare ale partenerilor și i-au putut asculta pe reprezentanții acestora. S-au dezvăluit, de asemenea, cei 3 mentori care îi vor îndruma pe participanți: Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Năvodaru.

team-ad-38

Ne bucurăm că printre noi s-au aflat și cadre didactice universitare, foști participanți și chiar foști organizatori ai proiectului, care au îndemnat studenții să participe și să se implice cât mai mult.

team-ad-35

Într-un final, s-a anunțat metoda de înscriere, iar studenții au fost invitați să completeze formularul de înscriere de îndată ce acesta este postat pe pagina de Facebook.

Descarcă formularul de aici, completează-l cu datele necesare, rezolvă și provocarea ediției, apoi trimite formularul la adresa team.adventure9@gmail.com. Îți dorim mult succes!

Așadar, sper că te-am ajutat să-ți conturezi în minte o idee despre cum a fost Lansarea celei de-a IX-a ediții team ADventure! Te așteptăm să te înscrii chiar acum. Ce mai aștepți?

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s