Hai și tu la Conferința team ADventure pe 17 noiembrie!

Mai știi când am anunțat în septembrie tema de anul acesta, Students2Business? Află că am ajuns în „miezul acțiunii”, iar astăzi te invităm la penultima etapă a concursului: Conferința! În timp ce scriu acum, participanții lucrează de zor la strategiile lor, mentorii oferă sfaturi prețioase, iar reprezentanții partenerilor așteaptă cu sufletul la gură trei campanii de promovare dominate de aerul proaspăt studențesc.

          Dar, cum orice învățăcel are nevoie să învețe de la îndrumători, am invitat patru speakeri care vor aborda perspective diferite: Ioana Dobrinescu, Karla Georgescu, Ruxandra Drilea, Flavian Cristea.

      Ioana Dobrinescu a urmat cursurile școlii IAA, este licențiată în Comunicare, iar în prezent activează ca Strategic Planner la GMP Advertising. Ioana își va concentra discursul asupra modului de gândire strategic.

         Karla Georgescu, cea mai tânără persoană din echipa Publicis, a luat mai multe premii la concursurile din domeniu și, în prezent, este Art Director la Publicis. La Conferință, Karla ne va povesti despre creativitate, alături de colega sa, Ruxandra.

       Ruxandra Drilea a terminat Publicitate la SNSPA în anul 2014, este Young European Creative of the Year și, în prezent, este Copywriter la Publicis.

    Flavian Cristea, Digital Strategist la Grapefruit, o agenție ieșeană de digital User Experience, ne va dezvălui detalii despre viața Marketingului din România.

          Uneori se întâmplă să ne plafonăm în rutină și să ne simțim neproductivi. Dacă vrei să înveți ceva nou, însă nu ai sesizat nicio oportunitate, hai și tu la Conferința team ADventure pentru a afla ultimele trenduri în materie de STRATEGIE, CREATIVITATE și MARKETING!

          Deci, nu uita: ne vedem joia aceasta, la ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii!

afis_conferinta1

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s