Muzeul Unirii a oferit un aer boem Conferinței

Cum orice eveniment de succes se desfăşoară într-un context deosebit, noi am ales sala Dublei Alegeri a Muzelui Unirii pentru a se desfăşura Conferinţa team ADventure, ediţia a IX – a.
Aflat în centrul oraşului, pe o stradă pavată cu amintiri, Muzeul Unirii ascunde o parte din poveştile Iaşului. În graba lor, trecătorii de pe Lăpuşneanu trag cu ochiul spre locul ce cuprinde un valoros patrimoniu de istorie modernă. Într-un peisaj urbanizat, se remarcă prin arhitectura şi vechimea construcţiei, casa fiind fosta reşedinţă a domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi a regelui Ferdinand.
Aşadar, sala în care s-a desfăşurat activitatea a oferit un plus de neconvenţionalitate şi un aer boem evenimentului. Ce putea fi mai interesant decât o discuţie despre Strategie, Creativitate şi Marketing, unde altundeva decât în camera în care acum mult timp se discuta viitorul Moldovei?!

De aceea, le mulţumim celor de la Muzeul Unirii pentru că au găzduit Conferinţa team ADventure şi pentru că ne-au ajutat cu partea administrativă din ziua evenimentului!

1-27

Vă îndemnăm și pe voi să vizitați Muzeul Unirii, aflat la o aruncătură de băț de Piața Unirii. Prețul biletului este de 3 lei pentru studenți.
https://www.facebook.com/MuzeulUnirii/?fref=ts

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s