Gala ediției a IX-a s-a desfășurat la Camera de Comerț și Industrie Iași!

După cum bine ştii, ultimul eveniment, Gala celei de-a IX-a ediții a team ADventure, s-a ținut pe data de 24 noiembrie la Camera de Comerț şi Industrie Iaşi. Pe scurt, participanții şi-au prezentat studiile de caz, premiile au fost oferite, iar echipa de organizare şi-a văzut munca materializată, după 7 luni de proiect.

1-10

Unul dintre punctele forte ale Galei a fost cu siguranță locația unde s-a desfăşurat. Sala Mare de la Camera de Comerț şi Industrie Iaşi a fost spațioasă și aerisită, perfectă pentru evenimentul nostru. Pe lângă aceasta, ne-am putut bucura de sprijinul total în tot ceea ce ține de partea administrativă a evenimentului. Gazda noastră ne-a oferit ajutor ori de câte ori a fost necesar: de la aparatură, oferirea unei a doua săli pentru deliberările juriului, spațiu pentru protocol, la detaliile minore, precum aranjarea roll-up-urilor. Totodată, personalul săritor ne-a stat la dispoziție şi ne-a făcut să ne simțim bineveniți în acest frumos loc.

1-8

Ce este Camera de Comerț şi Industrie Iaşi?

În cazul în care te întrebai, Camera de Comerț şi Industrie Iaşi a fost înființată în anul 1990 şi este o organizație de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, creată pentru a reprezenta, apăra şi susține interesele comunității de afaceri. Totodată, aici se organizează diverse evenimente, precum târguri și expoziții.

1-148

 Dacă eşti interesat să afli mai multe despre această organizație, urmăreşte-le pagina de Facebook! Mulțumim pentru frumoasa colaborare!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s