City Boutique – cadouri cu personalitate

Speakerii, juriul şi mentorii acestei ediții au apreciat cadourile şi atențiile pe care le-au primit din partea celor de la City Boutique! Dorința noastră a fost să le mulțumim persoanelor care ne-au ajutat în desfășurarea proiectului într-o manieră cât mai originală. Motiv pentru care City Boutique s-a potrivit ca o mănuşă prin gama sa de produse handmade. Iar pentru că această colaborare nu este una nouă, ci City Boutique ne-a mai susținut și în cadrul altor proiecte, ne-am gândit că ar fi cei mai potriviți!

p_20161124_1527222

Te afli în pană de idei de cadouri de Crăciun? Intră pe site-ul www.cityboutique.ro şi alege geanta sau accesoriul potrivit persoanelor dragi din viața ta! Există o gamă diversificată de produse de înaltă calitate pentru femei, bărbați şi copii, la „prețuri simpatice”, după cum chiar cei de la City Boutique le denumesc pe site. Poți să intri în posesia comenzii tale prin două modalități: ridicare personală din Iași sau livrare prin curier rapid.

City Boutique este un magazin de marochinărie, cu genți, poşete, rucsacuri şi accesorii de vestimentație din piele, care se bazează pe principii precum un design curat, simplu, linii naturale şi detalii personalizate. Produsele sunt lucrate manual, fiind în ediție limitată sau unicat. Fii la curent cu ultimele oferte şi reduceri urmărind pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/cityboutique.romania/?ref=ts&fref=ts!

Mulțumim pentru ajutorul acordat pe parcursul întregului proiect!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s