Răsplătim efortul intelectual cu abonamente la sală

Ce îți poți dori mai mult decât un abonament gratuit la o sală de fitness pentru a-ți păstra condiția fizică sau a intra în formă în pragul sărbătorilor de iarnă?

Ei bine, participanții câştigători ai ediției de anul acesta a team ADventure îți vor răspunde că mai nimic, întrucât s-au bucurat până peste cap când şi-au văzut voucherele cadou – abonamente gratuite pe o lună!

Şi ştii ce e mai tare? Sala unde îşi vor face de acum încolo antrenamentele fizice este Body Line Gym. Dacă încă nu ai găsit o sală de fitness care să îți satisfacă toate dorințele şi nevoile în materie de antrenamente, este timpul să vii la Body Line Gym în Tătărași!

Ce te aşteaptă? Printre beneficiile acestei săli se numără: echipamente moderne de ultimă generație şi antrenori bine pregătiți, care să te motiveze la fiecare pas în procesul tău de intrare în formă. Totodată, la Body Line Gym poți alege dintr-o multitudine de servicii dedicate ție: fitness, cardio, Power Plate, Body Pump, Step Aerobic, saună, saună cu infraroşu, baie turcească, remodelare corporală.

1-152

Iar pentru că ei pun un mare accent pe confortul clienților, îți pun la dispoziție următoarele: recepție, bar sportiv, duşuri, peste 120 de vestiare pentru fete şi băieți, seifuri şi personal calificat.

Urmăreşte-le pagina de Facebook (https://www.facebook.com/BodyLineGymIasi/?ref=ts&fref=ts) şi site-ul (http://www.bodylinegym.ro/) pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le au și despre ultimele oferte ale lunii decembrie!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s