Învățăm, dar ne și distrăm la Voodoo Games Club!

După câteva săptămâni marcate de muncă, îți dorești să te poți și relaxa… măcar puțin. Noi am mers pe acest principiu și am dorit să le putem oferi participanților noștri ocazia de a se relaxa după ce timp de o lună au muncit cu drag și conștiincios pentru studiul lor de caz.
Însă cum puteam face acest lucru? Am stat și ne-am gândit și bineînțeles că ne-a venit în minte și VooDoo Games Club. De ce? Din 2 motive foarte bine întemeiate.
În primul rând, această sală de jocuri aflată pe Bd. Independenței 25-27, în apropiere stația de autobuz Tg. Cucu, este de deschisă non-stop pentru cei ce vor să se aventureze într-o experiență virtuală alături de prietenii lor. Ea dispune de tehnologie avansată, fotolii confortabile de piele și de snack-ul barului de la care îți poți comanda o băutură caldă sau o gustare proaspătă. Pe lângă acestea, dacă ai nevoie de un specialist care să-ți ofere servicii de reparații IT, instalare periferice, sisteme de operare și drivere, aici îl poți găsi mereu dispus să te ajute.
Al doilea motiv este frumoasa colaborare pe care noi o aveam deja cu aceștia. Am mai colaborat cu ei și în trecut pe alte proiecte de ale noastre și putem garanta pentru seriozitatea acestora, dar și pentru serviciile de calitate. Totodată, VooDoo a venit mereu în ajutorul asociației noastre atunci când am apelat la aceștia.
Așadar, după ce i-am contactat din nou din motive evidente, au decis să premieze fiecare participant pentru munca sa, oferind 27 de vouchere „Full day”, adică 8 ore de joacă la PC/Xbox de fiecare voucher, la care participantul beneficia și de o cafea sau un suc. Noi le mulțumim pentru sprijinul acordat și suntem siguri că această colaborare va continua la fel de frumos și de acum înainte.
Dacă ești curios să afli și mai multe despre aceștia, poți accesa site-ul lor.

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s