ADventuriștii își vor perfecționa nivelul de limba engleză la British Council!

Buna cunoaștere a limbii engleze nu mai este o cerință sau un avantaj cu care ne putem diferenția substanțial de ceilalți, ci un set de abilități pe care angajatorii și persoanele din jur le consideră normale și însușite. Cu toate acestea, mereu avem nevoie să ne verificăm sau să ne îmbunatățim cunoștințele, cu atât mai mult cu cât engleza nu este limba noastră nativă.
British Council vine în ajutorul nostru prin diverse cursuri și avantaje de formare și perfecționare a abilităților noastre de comunicare în limba engleză. Astfel, dacă ne uităm puțin prin gama lor de servicii, vedem că ne putem luat atât atestatul Cambridge, cât și IELTS. Însă, pentru a ajunge la rezultatele dorite, ai nevoie și de mijloacele necesare. Cursurile sunt create pentru nevoi diferite de învățare și de utilizare a limbii engleze într-un mediu global. În același timp, ele sunt adaptate oricărui nivel de cunoaștere a limbii engleze, ceea ce înseamnă că și cei ce se află la început de drum în ceea ce privește învățarea acestei limbi sunt bineveniți la aceste cursuri. Profesorii cu o experiență internațională se vor asigura că faci progrese și te vor ajuta să comunici mai ușor în limba engleză.
Durata unui curs este de 36 de ore şi se desfăşoară timp de 12 săptămâni, pe parcursul unui trimestru. Cursurile constau în 2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore sau o întâlnire de 3 ore sâmbăta. Totuși, înainte de a te înscrie la aceste cursuri este necesar să susții un test online de nivel pentru a putea fi repartizat la o grupă potrivită nivelului tău. Te invităm cu încredere să le faci o vizită la sediul lor, în Fundație (Str. Păcurari nr. 4), sau pe site-ul lor, https://www.britishcouncil.ro.
Noi ne-am bucurat să-i avem în calitate de parteneri a celei de-a IX-a ediții team ADventure, dar putem spune cu siguranță că și participanții au fost încântați de caietele IELTS. Câștigătorii au primit în plus permise la biblioteca British Council și 3 teste Aptis 4 Skills.
Dacă și tu consideri că e normal să cunoști bine o limbă de circulație internațională așa cum este engleza, atunci și tu ar trebui să te înscrii la cursurile celor de la British Council!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s