Ne dezvoltăm simțul strategic cu Lex Hobby Store

Fiecare dintre noi își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei și de distracția împreună cu „prietenii de la bloc”. După ce am crescut, am descoperit și alte categorii de jocuri, cum ar fi jocurile de societate, adică așa-zisele board games. Acestea urmăresc, în principal, dezvoltarea inteligenței și a simțului strategic. Haideți să citim o mică poveste a unei întreprinderi locale care a înțeles importanța jocurilor de acest gen.
Însă, înainte de această istorisire, le mulțumim pentru premiile care au ajuns în mâna câștigătorilor ediției a IX-a!

15515709_1434825659914116_294647217_o

Lex Hobby Store este o librărie cu origini 100% ieșene din cartierul Păcurari, înființată acum 6 ani din dorința de a aduce ceva nou în acest segment și de a-și crea o personalitate diferită față de concurenți. Astfel, pe lângă personalul zâmbitor și tânăr, caută mereu să aducă pe rafturi cele mai interesante produse de papetărie apărute pe piață, cum ar fi stilouri, pixuri, carnețele, toate având „acel ceva” care te face să le cumperi. Tot cu același scop menționat mai sus, aceștia și-au amenajat în partea din spate a magazinului un spațiu dedicat jocurilor board games, prin intermediul cărora poți ajunge să cunoști multe persoane cu aceleași hobby-uri ca tine.
Pe site-ul lor vei vedea mai multe categorii de produse, de la rechizite, figurine, comic books, la puzzle, cărți sau filme. Dacă nu știi ce să îi iei de Crăciun verișorului tău pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, poți să îți îndrepți atenția către categoria „Jocuri”, unde vei găsi „Micul magician”, „Cuvinte încrucișate” sau chiar „Remi”.

Readucându-ne aminte ce am scris mai sus, că jocurile de societate urmăresc dezvoltarea inteligenței și a simțului strategic, putem spune că ne-am ales sponsorul în conformitate cu tema proiectului team ADventure. Nu-i așa?
Urcă-te într-un autobuz 43, 46 sau 20 și fă o vizită librăriei Lex Hobby Store. Este puțin probabil să nu ieși zâmbind de acolo.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lexhobbystore/?fref=ts
Site: https://www.lexshop.ro/

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s