La radio! Vreau să ajung la radio… Viva FM

„La radio…vreau sa ajung la radio!” Viva FM Iaşi ne-a îndeplinit visul şi a dat de veste în rândul ieşenilor despre evenimentele team ADventure, ediţia a IX-a.
Fie că sunteţi la serviciu, în maşină sau vă relaxaţi acasă, pe frecvenţa 105FM puteţi găsi muzică bună, ştiri de calitate şi emisiuni interesante. Pe lângă acestea, Viva FM Iaşi susţine iniţiativele studenţilor, arătându-se deschişi să ne ajute în promovarea asociaţiei studenţeşti PRIME Iaşi şi a proiectelor pe care le avem. Astfel, cele două colege ale noastre, Diana Pricop şi Adelina Tîrnovanu au fost invitate să vorbească despre pasiunea pentru Comunicare şi Relaţii Publice şi cum le ajută voluntariatul în acest sens. Totodată, organizatorii au avut ocazia de a construi un spot radio, aşa cum au fost învăţaţi la facultate, care mai apoi a fost şi difuzat.
Dacă sunteţi interesaţi de o companie de producţie media şi difuzare, sediul Viva FM Iaşi îl găsiţi pe Strada Sfântul Andrei, nr. 16A.
Fără ajutorul lor, ediţia a IX-a team ADventure n-ar fi ajuns la urechile studenţilor pasionaţi de Comunicare şi Relaţii Publice. De aceea, noi le mulţumim pentru colaborarea frumoasă şi le dorim cât mai mulţi ascultători!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s