Wink, partener media la team ADventure

Peste tot în jurul nostru vedem reclame de tot felul: directe, indirecte, inovative sau tradiționale. Dintre toate aceste, pe piața din Iași se remarcă WINK, care oferă exact ceea ce așteaptă un publicitar: spaţii și locuri emblematice, impact puternic și cea mai diversă audienţă de astăzi pe segmentul OOH. Fiecare dintre produsele WINK generează brand experience, domină peisajul urban și întȃmpină eficient atât nevoile audienţei cât și pe cele ale advertiserilor în extinderea campaniilor de comunicare pe segmentul OOH, prin spaţii și pentru audienţe cheie.

Cele patru segmente de business pe care operează, MOBILIER URBAN, RETAIL Advertising, TRANSPORT Advertising și OUTDOOR Advertising, converg și oferă exact ceea ce așteaptă un publicitar: spaţii și locuri emblematice, impact puternic și cea mai diversă audienţă de astăzi.

Și în acest an, WINK a răspuns apelului nostru și ne-a susținut în calitate de partener media prin distribuirea unor filmulețe de promovare a fiecărei etape a proiectului pe ecranele autobuzelor. Le mulțumim pentru disponibilitatea și susținerea pe care au manifestat-o față de proiectul team ADventure!

Dacă vrei să-ți promovezi afacerea sau doar să înștiințezi publicul despre un anumit subiect, poți alege din gama de servicii WINK și chiar să te inspiri din vastul lor portofoliul: http://www.wink.ro/

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s