Ediția a IX-a team ADventure a fost și mai vizibilă prin intermediul TVR Iași!

Ediția a IX-a team ADventure poate fi caracterizată foarte ușor printr-un cuvânt: vizibilitate. Dacă recent vă povesteam despre cum am ajuns noi la radio povestind cu entuziasm despre pasiunea pentru domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, ce înseamnă să fii voluntar în PRIME Iași, dar și organizator al festivalului team ADventure, astăzi vă mărturisim că nu ne-am oprit aici.

Cine nu își dorește ca proiectul său la care a lucrat luni de zile să apară și la TV, nu? TVR Iași a făcut posibilă apariția acestei ediții a proiectului și pe sticlă. Și nu o singură dată, ci de trei ori. Aceștia susțin inițiativele frumoase ale tinerilor studenți și sunt mereu dornici să ajute în mărirea vizibilității acestor inițiative. Așadar, se pare că au fost foarte încântați de propunerea noastră de a colabora, promovând proiectul nostru prin intermediul canalelor media. Însă ei nu s-au oprit aici. Haideți să vă povestim puțin despre frumoasa noastră legătură.

17 noiembrie, dimineața: Ziua Conferinței

Pregătire, agitația de început și multe emoții. Ne pregăteam pentru a da startul Conferinței, dornici de a asculta alături de studenții, profesorii, partenerii și mentorii prezenți informațiile pe care cei 4 speakeri urma să ni le livreze. Însă, când ne așteptam mai puțin, ne-am trezit cu o surpriză de zile mari. Bănuiesc că deja v-ați gândit că era vorba fix de colaboratorii noștri: TVR Iași. Aceștia erau și ei la fel de entuziasmați ca noi pentru a vedea cum va decurge evenimentul, dar și dornici de a-l face și mai cunoscut decât era. Așadar, au filmat toate cadrele necesare, au intervievat doi speakeri și doi participanți.

24 noiembrie: Ziua Galei

Cu fel de mari emoții am dat și startul Galei. Locația s-a potrivit mănușă cerințelor noastre, partenerii erau dornici să vadă ce au pregătit participanții, echipele erau foarte pregătite, mentorii erau emoționați, iar juriu pregătit să evalueze. Totul decurgea perfect, iar un moment și mai frumos a fost când am primit un telefon și ni s-a transmis că și acest eveniment va depăși granițele ieșene în ceea ce privește vizibilitatea. Așadar, spre finalul Galei, doi reprezentanți ai televiziunii au venit să imortalizeze rezultatul acestui proiect. Au luat din nou câteva cadre și interviurile necesare și iată ce a ieșit din acest link.

O săptămână după finalizarea proiectului

Primim într-o zi un telefon. Se pare că mai noi veștile mari vin doar la telefon. Nu eram anunțați că vor veni să filmeze, ci eram chemați chiar la o emisiune în direct. Așadar, miercuri, 7 decembrie, coordonatoarea proiectului, Adelina TÎRNOVANU și un câștigător al concursului, Mădălina AHRIȚCULESEI s-au prezentat la sediul TVR Iași din Copou. Urmau să trăiască pentru prima dată emoțiile unei apariții live la TV, însă totul a decurs mai bine decât se așteptau. Moderatoarea, doamna Maria FLOREA, a fost o gazdă de excepție, punând mereu întrebările potrivite, iar cele două invitate au vorbit cu entuziasm despre ce semnifică postura de organizator al acestui festival, dar și cea de participant. Totodată, s-a discutat despre ce înseamnă mai exact domeniul Comunicării, cât este de dezvoltat pe piața ieșeană, dar și cum este să fii voluntar în PRIME Iași și cum te ajută acest lucru în cariera profesională. Ce a ieșit? Puteți urmări aici începând cu minutul 28:19.

Prin urmare, putem afirma că ediția cu numărul 9 team ADventure chiar a fost cu adevărat vizibilă nu doar la nivel ieșean datorită TVR Iași. Acesta este un post regional al Societății Române de Televiziune (TVR), care emite în regiunea Moldovei, cu sediul în Iași. Trustul TVR susține inițiative frumoase și proiectele promițătoare și doresc mereu să fie prezenți pentru a le promova. De aceea, noi le mulțumim pentru tot suportul oferit în cadrul proiectului. Le dorim cât mai mulți telespectatori și suntem convinși că vom colabora la fel de frumos și pe viitor!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s