Am ajuns în inima studenților cu 360uaic.ro

În studenție se întâmplă cele mai interesante evenimente, cele mai utile conferințe și cele mai neobișnuite concursuri. După ce vom ieși de pe băncile facultății, va fi greu să păstrăm contacul cu lumea studenției, cu ale sale oportunități unice, însă adevărul este că și prioritățile vor fi altele. Pe vremea bunicilor și a părinților noștri, noutățile se aflau prin metoda word of mouth. Ce concluzie tragem de aici? Că noi, generația de după 1990, avem un mare avantaj: putem afla despre evenimente, conferințe, job-uri, lansări de carte din spațiul virtual. Internetul poate fi uneori înșelător, însă, de cele mai multe ori, prin intermediul acestuia descoperim informații și noutăți utile.
Astfel, acum este timpul să ne dezvoltăm, să participăm, să fim activi, să ne implicăm, să ne facem cunoscuți. Însă, cum putem să știm ce se organizează în viitorul apropiat, când și unde are loc evenimentul respectiv? Bineînțeles, de pe o platformă online dedicată studenților! Iar noi îți recomandăm acum 360uaic.ro. De ce? Pentru că informațiile sunt actualizate în timp real, iar evenimentele postate sunt pe placul și interesul nostru, al studenților.
În cazul în care doriți să ajungeți în inima studenților și să vă faceți remarcați printre aceștia, nu ezitați să îi contactați pe cei de la 360uaic.ro. Puteți trimite un e-mail la adresa promovare@uaic.ro, menţionând în titlul mesajului „Pentru 360.uaic.ro”. Noi vă mulțumim pentru diseminarea informațiilor legate de team ADventure în mediul online!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s