IașiLive te ține la curent cu ultimele noutăți din orașul tău!

Pentru ca tu să afli de Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice team ADventure desigur că a fost necesară și o prezență pe canalele media. Așadar, unul dintre partenerii noștri media a fost IasiLive. Prin postarea comunicatelor noastre de presă ale celor 4 evenimente (Lansare, Înscrieri, Conferință și Gală) aceștia ne-au crescut vizibilitatea și ne-au ajutat să ajungem mai ușor și mai repede la tine!

Știi momentul acela când ai vrea să ieși în oraș, dar parcă nu există nicio opțiune la îndemână și nu te mulțumește niciun local/eveniment? Îți dăm un pont: pagina de Facebook IasiLive. Nu trebuie decât să le dai like și intri în rețeaua celor mai cool evenimente din orașul nostru. Uită de vremurile când nu știai unde să ieși, acum te vor aștepta o diversitate de opțiuni din care să alegi, în propriul tău news feed.

De asemenea, poți considera site-ul lor ghidul tău online care te ține la curent cu cele mai tari petreceri, concerte, spectacole de teatru, filme la cinema și nu numai. IasiLive îți prezintă zilnic evenimente și locuri interesante în care să mergi în timpul liber!

Așadar, mulțumirile noastre merg către IasiLive. Ne bucurăm pentru această frumoasă colaborare și sperăm să o continuăm pe viitor!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s