Stud Pass – la îndemâna studenților

Să fim serioși, ce studenți nu au auzit de cardul Stud Pass prin care obții anumite reduceri? Probabil cei care nu studiază în Iași! Asta pentru că aici, în „capitala Moldovei”, cardul Stud Pass este destul de popular în rândul studenților.
Totuși, conceptul Stud Pass nu constă numai în acest card, ci și într-o platformă online unde sunt distribuite evenimente de interes public, cum ar fi târguri de cariere, traininguri, concursuri, concerte. Huh, nu prea știai asta, nu? Păi da, cei de la Stud Pass știu perfect că banii studenților sunt limitați, iar datorită acestui lucru au grijă și de timpul lor liber. De aceea, pe site-ul lor, http://studpass.ro/, actualizează constant evenimentele și proiectele care ar putea fi interesante pentru publicul țintă.
Ce poate fi mai puternică decât voința unui student care își dorește din tot sufletul să profite de perioada studenției? Puține lucruri. Acesta nu se bazează numai pe cursurile de la facultate, ci își dorește constant să evolueze și să participe peste tot, să învețe din toate experiențele speciale pentru cei ca el, adică pentru studenții veritabili. Stud Pass înțelege asta și postează pe website-ul lor proiectele și evenimente de interes general. Intră și tu aici!

Înființată în 2012, această firmă și-a propus de la început să mențină legătură cu publicul său țintă și să își perfecționeze serviciile oferite. Am reușit să stabilim o colaborare prietenoasă, iar de data aceasta a fost specială, într-adevăr: ediția a IX-a team ADventure a beneficiat de ambele perspective Stud Pass. În calitate de partener media, a distribuit online comunicatele de presă prin care anunțam momente cheie ale proiectului. În calitate de sponsor, au oferit nouă premii constând în carduri de reducere Stud Pass. Acum, noi le mulțumim pentru că ne-au fost aproape mereu și pentru că au distribuit în mediul online materialele noastre!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s